Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Rooney overrasket: Det er ikke ideelt

Af Christian Frese
18.10.2024 Kl. 17:41

Wayne Rooney spillede under både Sven-Göran Eriksson og Fabio Capello, de seneste to udenlandske managere til at tage jobbet som engelsk landstræner.

Nu følger Thomas Tuchel som den første siden Capello i 2012, når tyskeren til nytår overtager fra den midlertidige mand på pinden, Lee Carsley.

– Jeg synes, at det er lidt anderledes, når du tager til et VM eller et EM, og du ser din træner se sit hjemland. Jeg har oplevet det på førstehånd, og det er ikke ideelt. Men jeg er sikker på, at Thomas er meget professionel, og han vil gøre alt, hvad han kan for at hjælpe England vinde, siger Rooney ifølge BBC.

Navne som Pep Guardiola, Eddie Howe, Graham Potter og Frank Lampard var angiveligt i spil til at afløse Gareth Soutgate, indtil Tuchel, der i første omgang var mere kædet sammen med Manchester United-jobbet, overhalede dem.

– Jeg synes, at han er en rigtig god træner, men jeg er overrasket over, at FA ansatte ham. Hvad FA har bygget, og jeg var en del af det og har set på førstehånd, hvad de har bygget over de seneste 10-15 år, har været stort. Det har været en god platform for unge trænere til at komme igennem, så jeg er overrasket over, at de ikke er gået med en af deres egne, fortæller Rooney.

Carsley vil fortsat være chefen, når England møder Grækenland og Irland i november. Derefter vil Tuchel tage over.

Den 51-årige tysker sagde i juni farvel til Bayern München efter lidt mere end et år i spidsen. Tidligere har han trænet hold som Chelsea, PSG, Dortmund og Mainz.

Læs også: Ten Hag langer ud efter medier

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce