Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Endnu en spiller rygtes som Salah-afløser

Af Christian Frese
18.10.2024 Kl. 19:08

Liverpool kan have fundet deres afløser for Mohamed Salah.

Ifølge InterLive forbereder The Reds et bud på Bologna-spilleren Dan Ndoye, som også Inter har et godt øje til. Den 23-årige har under alle omstændigheder ambitioner om at spille for en større klub end sin nuværende.

– Jeg arbejder konstant for på min position at spille for en af verdens topklubber, og jeg er bevidst om, at jeg har kvaliteten til at gøre det, fortalte Ndoye til Sky Sports ifølge TMW under den netop overståede landsholdspause.

Ifølge Manchester Evening News skal Liverpool op med tæt på 260 millioner kroner for at købe schweizeren, som har senegalesiske rødder.

Et bud skal ses i lyset af, at Salahs kontrakt, som udløber i 2025, stadig ikke er blevet forlænget. Egypteren har interesse fra PSG, San Diego og klubber i Saudi Arabien.

Ndoye har kun spillet i Bologna i lidt mere end et år. Han kostede 70 millioner kroner at købe i Basel.

Siden har han spillet 38 kampe i Serie A. Han har blot været involveret i tre kasser, men det har tilsyneladende været nok til at imponere Liverpool. I den forbindelse skal det nævnes, at schweizeren var med i Bolognas bedste sæson i nyere tid, da klubben i sommer blev nummer fem.

Læs også: Derfor vil bomber til Liverpool

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce