Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Ekspert forudsiger chok-nederlag til City

Af Christian Frese
18.10.2024 Kl. 20:45

Jones Knows, bettingekspert hos Sky Sports, forudsiger, at Manchester City taber til bundholdet Wolverhampton, mens Erik ten Hag lider det et potentielt skæbnesvangert nederlag.

– Dette kan være begyndelsen på enden for Manchester Citys dominans af Premier League. Den type af teori lyder latterlig for nogen, da City selvfølgelig er ubesejrede i 30 Premier League-kampe og kun har ét liganederlag i deres seneste 47. Men jeg tror, at baseret på de seneste præstationer vil den type af tal snart være fortid, siger Knows.

Eksperten mener, at både Brentford, Arsenal, Newcastle og Fulham alle har rystet City på det seneste, dog uden at besejre dem. Det tror han, at Wolves, som har ét point for de første syv kampe, vil.

– Hvis Wolves kan få deres kontraangreb til at køre, vil City være sårbare overfor et seismisk chok, præcis som de (Wolves, red.) fik i seneste sæson, da de vandt 2-1 på Molinuex.

Dagen før Citys udekamp hos Wolves har Brentford gæstet United. Det er klubbernes første møde, siden Brentford tilbage i marts stordominerede United, men måtte nøjes med 1-1.

– Der var nogle tidlige tegn på, at Manchester United havde lagt sådanne nogle præstationer bag sig under Erik ten Hag, men sammenbruddet mod Tottenham har gjort det umuligt at stole på det her hold igen, skriver Sky Sports.

Knows forudsiger, at begge Manchester-hold taber 1-2.

Læs også: Er han Guardiolas efterfølger?

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce