Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Karantæne kommer bag på cheftræner

Af Christian Frese
18.10.2024 Kl. 21:22

Det kommer bag på Nuno Espirito Santo, at han er blevet idømt tre spilledages karantæne for det røde kort mod Brighton i september.

I det 83. minut fik Nottingham Forests profil Morgan Gibbs-White rødt kort, hvorefter der opstod tumult ved de to bænke. Begge managers blev smidt ud.

Straffen til Nuno lyder på tre dages karantæne, hvoraf den ene er betinget, samt en bøde på små 500.000 kroner. Et uafhængigt panel i FA har blandt andet lagt vægt på, at Nuno skulle have råbt fornærmende ad fjerdedommeren.

– (Jeg er) overrasket. Det er en heftig sanktion, men der er ikke noget, vi kan gøre nu. Sanktionen er kommet. Det er ikke op til mig at bedømme den. Mit job er at blive ved og sikre mig, at vores trænerstab er klar til at hjælpe holdet. Det er det vigtigste, siger Nuno ifølge Sky Sports og BBC.

Gibbs-White fik to spilledages karantæne og en bøde på 180.000 kroner. Fabian Hürzeler slap uden karantæne og med en bøde på 72.000 kroner.

Nuno har undskyldt sin opførsel overfor Rob Jones og Anthony Taylor, som var henholdsvis hoveddommer og fjerdedommer under kampen.

Forest møder Crystal Palace, Leicester og West Ham i de tre kommende runder.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce