Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Manchester City finder mulig afløser for De Bruyne i Tyskland

Af Emil Plovgaard
19.10.2024 Kl. 11:26

Et af de største samtaleemner i fodboldverdenen i øjeblikket er, om Pep Guardiola forlænger sin kontrakt med Manchester City.

Den catalanske mestertræner har kontraktudløb ved udgangen af indeværende sæson.

Læs også: Ny City-boss kan lokke stjerner til

Spanieren har selv fortalt, at han vil træffe en beslutning angående sin fremtid så hurtigt som muligt.

– Jeg er ret sikker på, at klubben havde løsninger, da Txiki meldte, at han forlader klubben, og at de har løsninger, når Pep forlader klubben.

– Før eller siden kommer det til at ske, og de er forberedte, så det er ikke nogen overraskelse, lød det for nylig fra Guardiola.

Samtidig kigger klubben allerede nu frem mod næste sommer. Her viser man den største interesse for Bayer Leverkusens 21-årige offensivstjerne Florian Wirtz.

Det melder Florian Plettenberg, der er journalist på tyske Sky Sport.

I mellemtiden forlyder det, at Bayer Leverkusen meget gerne vil forlænge med Wirtz, så hans kontrakt fremover gælder til 2027.

City er med andre ord den klub, der er varmest på Wirtz af alle bejlere, mens også Arsenal, Liverpool og Manchester United siges at have en interesse i tyskeren. Det samme er tilfældet for Real Madrid.

Læs også: Ekspert forudsiger chok-nederlag til City

Det lader derfor til, at City anser Wirtz som den perfekte erstatning for Kevin de Bruyne, der fortsættes med at blive kædet sammen med et skifte til Saudi-Arabien.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce