Kæmpe VAR-drama: Manchester City vinder i sidste minut

Af Emil Plovgaard
20.10.2024 Kl. 16:57

Manchester City var søndag rejst til Molineux for at besøge Wolves.

På forhånd var gæsterne store favoritter til at vinde, selvom en ekspert havde forudset et chokerende nederlag.

Det begyndte ikke særlig godt for Pep Guardiolas tropper, der kom bagud efter allerede syv minutters spil, da norske Jørgen Strand Larsen sendte hjemmeholdet i front.

Udeholdets Josko Gvardiol svarede dog igen med en smuk kasse.

John Stones scorede i det sidste minut af tillægstiden. Kampens dommer, Chris Kavanagh, blev kaldt ud til VAR-skærmen, da Bernardo Silva blev beskyldt for at have haft indflydelse på situationen. Portugiseren befandt sig i en offside-position på hjørnesparket op til målet.

Det var et stort kald, men der blev dømt mål til Manchester City, som kunne bryde ud i stor jubel.

Det hele endte derfor 1-2. Se foreløbigt to mål fra kampen herunder. Vi opdaterer med det tredje, så snart det kommer.

1-0: Jørgen Strand Larsen, Wolves

1-1: Josko Gvardiol, Manchester City

1-2: John Stones, Manchester City