Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Neville stikker til Liverpool

Af Christian Frese
21.10.2024 Kl. 14:04

– Ville de her to hold (på Anfield, red.) kunne vinde titlen? Jeg tror det ikke. Hvad Liverpool gør defensivt pt. er interessant. Jeg vil gerne vurdere det ved jul. Jeg tror, at de ikke er gode nok.

– Chelsea er stadig ikke gode nok. De vinder ikke ligaen. Jeg tror, at Arsenal er det eneste hold, der kan tage kampen op mod City. Men du har ikke råd til at falde for mange point bagud.

Trods Arsenals nederlag til Bournemouth er The Gunners stadig Manchester Citys eneste titelrivaler. Det siger Gary Neville på Sky Sports.

Den tidligere United-spiller og nuværende ekspert kritiserer dog samtidig Arsenal for kun at få uafgjort mod Brighton og tabe til Bournemouth.

– Med den kvalitet, de har, bør de være i stand til at vinde de kampe. Første punkt: Få ikke spillere udvist. Det lyder let, men du skal håndtere det og stoppe det. Og hvis du bliver 10 mand, så må du vinde kampen.

– Generelt om Arsenal er det stadig meget tidligt i sæsonen, tidligt nok for dem til at komme tilbage og blive virkelig farlige og vinde ligaen. Jeg var skuffet over dem (mod Bournemouth, red.), og jeg synes, at de bør være skuffede over dem selv.

Declan Rice blev udvist mod Brighton, mens det var William Salibas tur til at blive det mod Bournemouth. Foruden de to nævnte pointtab har Arsenal spillet 2-2 mod Manchester City.

Arsenal er fire point efter Liverpool, der topper med et enkelt point til City. Liverpool slog søndag Chelsea med 2-1. Der er spillet otte af 38 kampe.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce