Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

- Vi ligner et basketballhold, siger Arsenal-profil

Af Christian Frese
22.10.2024 Kl. 11:39

Med sine 1.88 rager Mikel Merino pænt i vejret.

Men det er der også mange andre Arsenal-spillere, der gør. Det har Merino selv bemærket i sine første måneder i det nordlige London.

Ifølge Transfermarkt havde Arsenal ellers blot den 11. højeste startopstilling i gennemsnit i den seneste sæson, men i sommer hentede klubben blandt andre Riccardo Calafiori (1.88), Neto (1.91) og altså Merino.

– Nogle gange er det skørt, fordi jeg går i gangene ved træningsanlægget, og i min tidligere klub var jeg en af de højeste. Så jeg gik rundt, og alle var mindre end mig. Nu kigger jeg rundt, og alle er højere end mig. Vi ligner et basketballhold nu, siger Merino før Champions League-kampen mod Shaktar ifølge talkSPORT.

William Saliba, Kai Havertz, Gabriel, Neto, Calafiori, Declan Rice, Takehiro Tomiyasu og Jakub Kiwior er blandt de spillere, som er mindst lige så høje med spanieren, der kom til fra Real Sociedad i sommer.

– Fodbold har ændret sig nu, og nu skal man bruge et stærkt hold. Fysikken er nøgle, og vi skal bruge det mest komplette hold som muligt. Du behøver det fysiske aspekt, det tekniske aspekt og det taktiske. Du skal være et totalhold, hvis du vil opnå store ting, som vi vil, fortæller Merino.

Transfermarkts opgørelse tilbage i august viste, at Manchester United, Newcastle og Brentfords respektive start-11´ere alle var omkring 1.86 i gennemsnit. Arsenals var 1.83. Sheffield Uniteds var ligaens mindste på 1.80.

Ifølge CIES Football Observatory var Sociedads startopstilling i gennemsnit godt 1.82 i efteråret 2023.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce