Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Vild rekord slået: Så dårlige er oddsene nu

Af Christian Frese
22.10.2024 Kl. 11:53

Hverken Wolverhampton, Southampton, Ipswich eller Crystal Palace har endnu vundet en kamp i denne Premier League-sæson.

Det er første gang, at hele fire hold er sejrsløse efter otte kampe af den bedste engelske række. Det skriver Opta.

Rekorden er tilmed ikke den første af sin slags i denne sæson. Efter fem spillerunder var også Everton og Leicester fortsat uden sejr, og de seks hold var ligeledes rekordmange efter så mange spillerunder.

Der er dog fortsat langt op til den individuelle ”rekord”, som Sheffield United sidder på med 17.

Inden ottende spillerunde lavede Forbes en opgørelse. I de seneste 10 sæsoner har i alt 21 hold prøvet at gå sejrsløse gennem de første syv runder. Af dem er 12 endt med at rykke ned.

Så sent som i 2021/2022 var fire hold på nul sejre efter syv kampe, og kun to af dem endte med nedrykning. Der er altså håb endnu for Wolverhampton, Southampton, Ipswich og Crystal Palace, som i sagens natur ikke alle kan rykke ned.

Til gengæld er oddsene blevet en del værre efter endnu en sejrsløs runde. Af de 21 hold vandt de seks i ottende spillerunde, og af de 15 resterende overlevede kun de fire. Sidstnævnte tal vil som minimum være fem efter denne sæson.

Kun ét hold har overlevet efter at være gået uden sejr i de første 11 kampe: Newcastle i 2021/2022, hvor klubben undervejs blev overtaget af investorerne fra Saudi-Arabien.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce