Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Wilshere meldes på plads i Championship-klub

Af Christian Frese
22.10.2024 Kl. 14:24

I den seneste uge har det været rygtet, at Jack Wilshere forlader Arsenal til fordel for et job i Johannes Hoff Thorups stab i Norwich.

Og nu skulle den være god nok.

I hvert fald melder den normalt velinformerede The Athletic-journalist David Ornstein, at Wilshere onsdag har sidste arbejdsdag i Arsenal. Allerede torsdag vil han begynde i Norwich, hvor han skal afløse Narcis Pelach, som i september rejste til Stoke for at blive cheftræner.

Wilshere er selv et produkt af Arsenals akademi og spillede 197 kampe for førsteholdet, inden han skiftede til West Ham, Bournemouth og AGF. En skadesplaget spillerkarriere sluttede allerede, da englænderen rundede de 30 år.

Siden da har han i lidt over to år været cheftræner for Arsenals U18-hold, som i foråret nåede finalen af Youth Cup. Men nu har Norwichs sportsdirektør, Ben Knapper, som arbejdede i Arsenal til 2023, overbevist Wilshere om et skifte.

Norwich, som sidste år tabte til Leeds i playoff-semifinalen, ligger pt. nummer syv i The Championship. Thorup tiltrådte i sommer på en treårig aftale.

Få her alt det bedste om Arsenal

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce