Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Ung stjerne i klemme: Chelsea stiller barskt ultimatum

Af Emil Plovgaard
22.10.2024 Kl. 15:08

Forlæng eller forsvind. Det er nogenlunde den besked, som Josh Acheampong har fået af Chelsea.

Ifølge det normalt velinformerede medie The Athletic kommer Acheampong ikke til at spille for klubbens førstehold, før han skriver under på en ny kontrakt.

Læs også: Chelseas kommende supertalent smadrer Neymars rekord

Heller ikke på det såkaldte udviklingshold, der benyttes som et springbræt til førsteholdstruppen, vil den unge forsvarsspiller kunne få minutter i benene.

Acheampong har kontraktudløb i sommeren 2026, og klubbens ledelse har allerede nu åbnet for forhandlinger angående en forlængelse. Der er dog som bekendt endnu intet på plads.

I sommer blev Acheampong ellers betegnet som tredjevalg på højre back-positionen, kun overgået af klubbens anfører, Reece James, og Malo Gusto.

18-årige Acheampong har blot spillet en enkelt kamp under Enzo Marescas ledelse. 27 minutters fodbold i Carabao Cuppen mod Barrow den 24. september har indtil videre været, hvad forsvarsspilleren har måttet tage til takke med.

Siden føromtalte opgør har han ikke været at finde i en kampdagstrup.

Derudover har han heller ikke spillet en kamp for klubbens U21-mandskab siden da.

Det til trods for, at han ikke er skadet, og at han i den netop overståede landsholdspause optrådte to gange for Englands U20-landshold.

Allerede til januar lurer flere højtprofilerede klubber på at hente Acheampong, så situationen bliver altså mere og mere betændt. 

Chelsea ønsker dog ikke at sælge, og klubben forholder sig optimistisk til muligheden for at indgå en aftale. 

Læs også: Dorgu skulle have spillet i Strasbourg

For Acheampong kan der ikke være noget valg, med mindre han vil fryses ude i næsten to år. Sikke et ultimatum til en ung spiller af egen avl.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce