Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Kostede 400 millioner: Nu kan han forlade Arsenal

Af Emil Plovgaard
22.10.2024 Kl. 18:17

Er dette sæsonen, hvor Arsenal omsider bliver mestre?

Noget tyder på, at The Gunners må vente lidt. For i en sæson, hvor man har et ønske om at blive mester, er der ikke plads til fejl.

Læs også: Wilshere meldes på plads i Championship-klub

Og det må anses at være en betydelig fejl at tabe 2-0 til upåagtede Bournemouth i en kamp, hvor forsvarsgeneralen William Saliba blev direkte udvist efter omtrent en halv times spil. Det var i øvrigt Salibas første røde kort i løbet af hans seniorkarriere.

Til kampen blev Gabriel Jesus henvist til bænken til trods for en skade til Bukayo Saka. Først sent i kampen blev brasilianeren skiftet ind, og de få minutter gør, at han kun noterer sig for i alt 89 minutters Premier League-fodbold indtil videre i denne sæson.

Inden længe venter så en samtale med sportsdirektør Edu Gaspar og manager Mikel Arteta om hans videre fremtid i klubben, hævder den anerkendte journalist Dean Jones.

Brasilianeren ønsker ikke længere at indtage en birolle på mandskabet, og derfor kan en exit nærme sig inden for de kommende måneder.

Angriberen er gået ind i de sidste tre år af sin kontrakt. En kontrakt, der indbringer ham små 2,4 millioner kroner hver uge.

Han er desperat efter at blive førstevalg hos klubbens offensiv, hvor han lige nu må se sig passeret af blandt andre Kai Havertz, når de startende 11 skal udpeges.

Til trods for den begrænsede spilletid, har Arteta stadig en stor tro på, at 27-årige Jesus kan blive en succes hos Arsenal.

Klubben fra det nordlige London spenderede nord for 400 millioner kroner, da det lykkedes at vriste ham fri af sin kontrakt med Manchester City i sommeren 2022.

Skader og langvarige ophold uden at komme på måltavlen har dog vist sig problematisk for brasilianeren, der higer efter at få flere minutter i benene.

Ifølge Jones er Jesus dog i spil til at returnere til startopstillingen, når Arsenal denne aften møder Shakhtar Donetsk i Champions League.

Læs også: – Vi ligner et basketballhold, siger Arsenal-profil

Det er blevet til 19 mål og yderligere 15 oplæg for Jesus i hans 78 kampe for klubben.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce