Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

BREAKING: United til møde med mulig Ten Hag-afløser

Af Emil Plovgaard
22.10.2024 Kl. 18:59

Manchester United har angiveligt udset sig den tidligere cheftræner for FC Barcelona, såfremt klubben fyrer Erik ten Hag.

Det melder avisen Daily Mail.

Læs også: Afsløring: Så tæt var Thomas Frank på United-jobbet

Adskillige gange har ledende skikkelser hos De Røde Djævle været til samtale med den spanske cheftræner i løbet af de seneste to måneder, hævder avisen.

Så sent som i sidste uge drog Manchester Uniteds administrerende direktør, Omar Berrada, og tre andre ledende skikkelser fra klubben til Barcelona.

Her meldte klubben, at det var grundet møder, der fandt sted i den catalanske millionby.

Xavi forlod sin stilling som cheftræner hos FC Barcelona i slutningen af 2023/24-sæsonen. Han førte klubben frem til det spanske mesterskab i forrige sæson

Imidlertid fortæller kilder tæt på United til avisen, at Ten Hag ikke er under noget umiddelbart pres inden torsdagens kamp mod Fenerbahce, efter at han i weekenden førte sit mandskab frem til en 2-1-sejr mod Brentford.

Ten Hag havde en fornem debutsæson på Old Trafford, hvor han førte klubben frem til en tredjeplads i Premier League, samtidig med, at det også blev til en triumf i Carabao Cuppen.

I sæson nummer to – altså i den forgangne sæson – endte klubben imidlertid på en historisk dårlig ottendeplads i Premier League. Mod slutningen af sæsonen vandt klubben dog på overraskende vis FA Cuppen med en sejr over lokalrivalerne fra Manchester City i finalen på Wembley.

Læs også: Tunnel-drama efter blodigt kaos på Old Trafford

I sommer var der forlydender om, at Thomas Frank også var i spil til jobbet hos Manchester United. Noget, som bold.dk kunne bekræfte tidligere tirsdag. Der har dog ikke været dialog i de seneste måneder, som tilfældet har været det med Xavi.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce