Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Premier League-stjerne vil til Liverpool

Af Emil Plovgaard
22.10.2024 Kl. 20:21

Marc Guehi har angiveligt fortalt sine venner, at han ønsker at skifte til Liverpool, når han en dag forlader Crystal Palace.

Det skriver mediet Football Insider.

Læs også: VAR begik en stor brøler i Liverpool-kamp

Guehi blev i sommeren belønnet for sine fornemme præstationer i Palace-trøjen, da han blev udtaget til den engelske EM-trup. 

Det blev til i alt seks kampe for Guehis vedkommende til slutrunden, hvor England tabte finalen til Spanien.

De fornemme præstationer for både klub og land førte til, at Newcastle i sommer blev meldt interesseret i den 24-årige midtstopper. Det lykkedes dog ikke klubben fra det nordøstlige England at strikke en aftale sammen.

Guehi endte som bekendt med at blive hos Crystal Palace, hvor han indtil videre har spillet otte kampe i denne Premier League-sæson.

Nu lyder det fra Football Insider, at Guehi foretrækker et skifte til en topklub, såsom Liverpool, når han forlader Selhurst Park, efter at Newcastle i sommer mislykkedes med en signing.

– Det menes, at midtstopperen har presset hårdt og overbevist Palace om at overbevise buddet fra Newcastle, idet han virkelig gerne ville være skiftet til The Magpies.

– Men kilder fortæller, at Guehi nu venter på et skifte til en top-fire-klub, og han har fortalt sine venner, at Liverpool i særdeleshed er en klub, der vækker hans interesse, skriver mediet.

Den tidligere Liverpool-angriber Dean Saunders mener imidlertid ikke, at Arne Slots Liverpool har brug for en spiller som Guehi.

– Når man kommer til en stor klub, så har man i forvejen spillere, der kender deres ståsted, og som ikke vil lade dig i stikken via deres attituder. Konaté er en fremragende spiller, og Van Dijk er en Rolls Royce.

– Slot har Quansah, Gomez og Konaté at vælge imellem, og jeg mener, at alle tre har været gode. 

– Jeg mener ikke, at Liverpool har brug for Guehi, med mindre de anser Guehi som en spiller, der kan blive bedre end van Dijk. Jeg mener ikke, at han er meget bedre end de øvrige tre. Han spiller for Palace, og jeg ville gerne se ham spille for en top-seks-klub, hvor der er pres på i hver eneste kamp. Det er et andet spil.

Læs også: Hemmelige planer: Saudi-Arabien vil overtage endnu en storklub

– Det er anderledes dyr at skulle håndtere. Spillerne i top-seks-klubber kan ikke begå fejltagelser. Hvis man spiller i bagkæden for Liverpool, bliver man slagtet, hvis man bliver ved med at begå fejl, siger Saunders til bettingexpert.com ifølge Football365.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce