Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Real Madrid lokker med mange millioner: Disse tre kan erstatte Alexander-Arnold

Af Emil Plovgaard
23.10.2024 Kl. 10:19

Liverpool ønsker mere end noget andet at beholde Trent Alexander-Arnold.

Men.

Læs også: Liverpool vil have Dortmunds helt store stjerne

For der er et lille men.

Real Madrid ønsker mere end noget andet at vriste ham fri af kløerne hos The Reds. For at få dette til at ske, planlægger Los Blancos at tilbyde en kontrakt, der gælder frem til sommeren 2030, og som vil indbringe Alexander-Arnold i omegnen af 135 millioner kroner hver sæson, skriver CaughtOffside.

Dermed kan den engelske hovedstad se frem til at tjene næsten dobbelt så meget i den spanske hovedstad, som hvis han bliver, lyder det.

Alexander-Arnold har været en vigtig profil på Liverpools mandskab i de seneste år, og de vil derfor gøre meget for at beholde den engelske back. I samme ombæring lyder det dog også, at klubben har udset sig tre erstatninger.

Selvom intet endnu ikke er besluttet, ville det være dumt, hvis Liverpool ikke kørte med såkaldte skyggetransfers, hvor man udpeger de spillere, der kan gå ind og afløse de nuværende profiler på holdet.

Alexander-Arnold er kun lidt mere end et halvt år fra at blive ledig på markedet, og til januar kan han frit forhandle med interesserede klubber fra udlandet om at indgå en aftale. Derfor virker det som en no-brainer at have en liste klar med afløsere.

Det kan førnævnte medie også afsløre, at klubben har. De tre, der figurerer på listen, er Bayer Leverkusens Jeremie Frimpong, Vanderson fra AS Monaco og den unge Fiorentina-knøs Michael Kayode.

Af disse tre er Frimpong naturligvis det mest spændende, både på grund af hans fremadstormende spillestil, der er meget lig Alexander-Arnolds og det faktum, at han i den forgangne sæson var helt sensationel på et Leverkusen-mandskab, der vandt den tyske double.

Læs også: Kan ny Liverpool-signing allerede kaldes et flop?

Det er langt fra en ideel situation, som den nye Liverpool-boss, Arne Slot, er havnet i. Det er dog ikke kun Alexander-Arnold, der giver hovedbrud. Også Virgil van Dijk og Mohamed Salah har kontraktudløb ved udgangen af denne sæson.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce