Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Afsløring: Tuchel ville hente Arsenal-stjerne

Af Emil Plovgaard
23.10.2024 Kl. 11:33

Den nyansatte landstræner for England, Thomas Tuchel, ønskede at hente Declan Rice, da han fortsat var hos Bayern München.

Nu får den tyske træner i stedet muligheden for at arbejde sammen med Rice, idet han er ved at forberede sig til at indtage rollen som engelsk landstræner, når han fra årsskiftet formelt set overtager posten fra Gareth Southgate.

Læs også: Overraskende opkald: Guardiola lykønskede Arsenal-stjerne efter City-treble

Ifølge den tyske avis Sport Bild ser Tuchel den 25-årige Rice som en af de mest vigtige spillere for England sammen med Harry Kane og Jude Bellingham.

Rice har leveret på et tårnhøjt niveau i flere år efterhånden, og han har vist, at han er en vigtig spiller for Arsenal. Det er også blevet til mere end 60 A-landskampe for England.

Arsenal kæmpede med Bayern München om at få fat i Rices signatur, og The Gunners er nok vældigt glade for, at det faldt sådan ud.

Den engelske landsholdsspiller har udviklet sig godt under Mikel Artetas ledelse.

Det ville have været noget af et syn, hvis Rice og Kane havde spillet sammen på Bayerns mandskab.

Tuchel kan dog nu få lov til at føle, hvordan det ville have været, når begge englændere står til rådighed for ham inden længe.

Læs også: – Det er ligemeget, om det var mit mål, siger Martinelli

Tuchel overtager tronen efter Southgate, der fik et underpræsterende England i en række finaler. Der er dog stadig en følelse af, at landet burde have vundet sit første betydningsfulde trofæ siden 1966 under hans ledelse.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce