Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Ingen Mølby: De kommenterer United i weekenden

Af Emil Plovgaard
23.10.2024 Kl. 15:28

Det bliver ikke Jan Mølby, der i den kommende weekend skal kommentere Manchester United.

Der er mange holdninger til den tidligere Liverpool-stjerne, der stadig er indehaver af en helt særlig rekord i Premier League-regi.

Læs også: Insider med chokerende melding om Ten Hag

Amazon Prime viser Manchester Uniteds kommende kamp, og streamingtjenesten har i en mail til PLBOLD.DK løftet sløret for, hvem der skal sidde bag mikrofonerne til kampen.

Det bliver således Jonas Helmy og Allan Kuhn, der skal fungere som henholdsvis kommentator og ekspert.

I modsætning til, hvad der har været kutyme indtil videre i sæsonen, er det ikke den tidlige lørdagskamp, som Amazon Prime viser i denne runde. I stedet er sendetidspunktet rykket til søndag med starttidspunkt klokken 15.00. Streamingtjenesten sender desuden en halv times optakt, hvor Signe Vadgaard er vært i studiet.

Her får hun selskab af eksperterne Brian Laudrup og Martin Jørgensen, der sammen vil bage op til søndagens dyst på London Stadium.

Det er endnu en vigtig kamp for Erik ten Hag, der må føle sig fyringstruet ovenpå en skuffende sæsonstart, hvor de første otte runder foreløbigt har kastet en 12.-plads af sig.

Jan Mølby skal i stedet kommentere kampen mellem Arsenal og Liverpool, der spilles søndag klokken 17.30 og vises på See.

Den tidligere assistenttræner i Manchester United, Mick Brown, spår, at det næste nederlag vil kunne sende chokbølger gennem ledelsen på Old Trafford.

– At vinde et par kampe er ikke nok, og det ved han godt.

– Man kan vinde tre kampe i træk, men et chokerende nederlag, og så er presset lige pludselig tilbage.

– Hver gang, man taber en kamp hos Manchester United, så kommer man under lup. Det har altid været tilfældet. Man er altid ét nederlag væk.

– Så det er godt at vinde kampe, og han er nødt til at vinde kampe. Det er den eneste måde, han vil være i stand til at beholde sit job, men selv det kan vise sig ikke at være nok.

– De har en god stime af kampe i vente, men det øger kun presset.

– Vi har været i en lignende situation før, hvor de får alle tre point med sig fra en kamp, og hvor det ser ud til, at de kan bygge på, men så taber de igen.

Læs også: Frikøbsklausul på 7,5 milliarder: United jagter Barcelona-stjerne

– Alt, det kræver er ét nederlag, der kan vende det hele, og lige pludselig skal en beslutning træffes, siger Brown.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce