Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

- United-flop er den perfekte Salah-afløser

Af Emil Plovgaard
23.10.2024 Kl. 15:52

Arne Slot risikerer, som det ser ud lige nu, at miste Mohamed Salah næste sommer.

Den egyptiske landsholdsspiller har nemlig kontraktudløb ved udgangen af denne sæson, og han er derfor genstand for stor spekulation.

Læs også: Ingen Mølby: De kommenterer United i weekenden

Efter Liverpools 3-0-sejr over Manchester United i september, fortalte Salah, at han var i gang med det sidste år på Anfield, og samtidig løftede han sløret for, at der ikke var forhandlinger i gang om en forlængelse.

Ifølge den tidligere Liverpool-spiller Dietmar Hamann er Bukayo Saka fra Arsenal det foretrukne valg, skulle Salah forlade klubben.

Men også Jadon Sancho, der i sommer tilsluttede sig Chelsea på en lejeaftale fra Manchester United for den resterende del af sæsonen, er en alternativ løsning, hvis han kan genfinde sin form på Stamford Bridge.

– Ingen kan replikere Mohamed Salahs tal eller tilgængelighed.

– Hvis jeg skulle vælge én spiller, der skulle erstatte ham, så skulle Liverpool gå efter Bukayo Saka.

– Hvis Jadon Sancho kan finde den form, han havde hos Borussia Dortmund, så kan han være en løsning på højre kant. På den korte bane har Liverpool gode offensivspillere, der kan fylde hullet ud, siger Hamann i et interview med Flashscore.

Hamann mener desuden, at Alexander-Arnold, der, ligesom Salah, har kontraktudløb ved sæsonens afslutning, vil få svært ved at afvise Real Madrid.

– Jeg kan ikke se, at Trent Alexander-Arnold forlader klubben til januar, men hvis Real Madrid ringer ham efter ham, vil det blive svært for ham at afvise.

– Flere og flere englændere spiller i udlandet nu. Man kan ikke beskylde Alexander-Arnold, hvis han gerne vil videre.

– Jude Bellingham kan potentielt set drage ham til klubben, og det faktum, at de fik Kylian Mbappé på en fri transfer viser, at de kan gøre et lignende træk med Alexander-Arnold næste sommer.

Læs også: Kæmpebud på vej? Liverpool og Real Madrid i stor transferduel

– Trent Alexander-Arnold er en Scouse Galactico. Jeg har ikke set en englænder tage frispark på samme måde siden David Beckhams storhedstid. Hans afleveringsevner, teknik og generelle evne er en nydelse at overvære. De fleste fans siger, at de har betalt penge for at se en angriber som Michael Owen, Fernando Torres eller noget lignende. Men nu betaler fans penge for at se Alexander-Arnold fra højre back, siger Hamann videre.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce