Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

"Uhøflig" chef kritiseres: Ser ikke godt ud

Af Christian Frese
16.09.2024 Kl. 12:31

– Ja, selvfølgelig. Hvis jeg kan svare på dit spørgsmål, eller bliver du ved med at spørge? Jeg vil korrigere mig selv. Jeg vinder ikke normalt ting. Jeg vinder altid noget i mit andet år. Intet har ændret sig. Jeg sagde det på en måde nu. Jeg siger ikke ting, medmindre jeg tror på dem.

Ange Postecoglou var en frustreret mand, da han efter 0-1-nederlaget til Arsenal søndag skulle svare på Sky Sports´ spørgsmål. Og søndagens frustrationer er ikke første gang, at australieren har haft svært ved at styre sine følelser overfor pressen.

– Han virker bare meget pirrelig i øjeblikket. Da han først kom ind i ligaen, nød vi alle hans pressekonferencer og hans måde at være på. Lige nu er han lidt uhøflig i den måde, han agerer. Det ser ikke godt ud. Jeg er ikke stor fan af det for at være ærlig, siger Sky Sports-eksperten Stephen Warnock om Spurs-manageren.

Inden sæsonen fremhævede Postecoglou, at han ofte har vundet et trofæ i sin anden sæson hos en klub, men heller ikke det statement er Warnock fan af.

– Det bliver svært for Tottenham at vinde noget, men det er ikke umuligt. Vi ved, at de er et godt hold, og vi ved, at de har spillere, som kan vinde store kampe. Det er muligt for dem, men det, han har gjort, er at putte et kæmpe pres på sit hold for at vinde et trofæ.

– Hver gang de spiller i en cup-turnering, vil alt fokus være på det. Det handler om, hvorvidt hans hold kan håndtere det pres. Han virker glad for at skulle håndtere det.

Tottenham har ikke vundet et trofæ i 16 år og ligger bare nummer 13 efter de første fire runder i Premier League. De møder onsdag Coventry ude i EFL Cuppen, mens de i næste uge åbner ligafasen i Europa League mod Qarabag.

Sidste år vandt Postecoglou en national triple med Celtic.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce