Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Storspillende Palmer vil blive solgt, siger ekspert

Af Christian Frese
16.09.2024 Kl. 13:24

Hvis Cole Palmer fortsætter sit formidable spil, vil han på sigt blive solgt af Chelsea.

Det spår Paul Merson på Sky Sports.

– Hvis Cole Palmer bliver utrolig og bliver ved med at gøre, hvad han gør, så vil han blive en 100 millioner pund-spiller (cirka 875 millioner kroner). De vil sælge ham for 100 millioner pund, siger Merson.

Ingen klub i verden har været i nærheden af at bruge lige så mange penge som Chelsea i de seneste 10 år, og kun Manchester United har et større transferunderskud i samme periode. Alligevel er The Blues kun sluttet i top tre én gang, siden klubben senest blev mestre i 2017.

– Jeg kender stadig ikke planen. Jackson er der til 2033. Jeg tror ikke, at de selv kender planen. Det er lidt en gætteleg i øjeblikket. De køber en masse unge spillere. Hvis Jackson scorer 25 gange i næste sæson, vil de sælge ham.

– Sådan fungerer det. De giver ikke de her spillere kontrakter for at lade dem løbe ud om 63 år.

Hele 14 Chelsea-spillere har kontrakt til mindst 2030, herunder Palmer og Jackson til 2033. Begge spillere har kun været i klubben i et enkelt år.

Chelsea har tidligere ikke været bleg for at sælge deres store profiler. I 2023 røg både Kai Havertz og Mason Mount for over 60 millioner pund (525 millioner kroner). For en håndfuld år siden blev først Thibaut Courtois og siden Eden Hazard solgt til Real Madrid, sidstnævnte for rekordhøje 1,05 milliarder kroner.

Læs også: Bayern-boss forklarer salg af De Ligt til United

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce