Arsenal afværger gigantisk fiasko

Af Emil Plovgaard
28.09.2024 Kl. 18:02

Arsenal var på sejrskurs i store dele af opgøret mod Leicester. Det hele endte også med en sejr.

Men en periode i anden halvleg ændrede på sagerne for Mikel Artetas mandskab.

The Gunners kunne gå til pause med en føring på 2-0, men den mistede klubben på få minutter. Det hele endte 4-2 efter to sene mål.

Gabriel Martinelli sendte hjemmeholdet i front efter 20 minutters spil, og føringen blev fordoblet af Leandro Trossard kort før pausefløjt.

I anden halvleg ville James Justin det anderledes. Leicester-backen scorede til 2-1 i det 47. minut og sendte også udligningen i nettet i kampens 63. minut.

Mads Hermansen stod i store dele af kampen sublimt, men han kunne ikke gøre meget ved, at Wilfried Ndidi sendte et bold i eget net. Til gengæld kunne han nok have gjort mere ved Kai Havertz’ scoring til 4-2.

Mod slutningen af kampen forsøgte Arsenal at finde frem til en føring igen, og The Gunners dominerede, hvad angik chancer, og til sidst lykkedes det for hjemmeholdet at hente point.