Hjemmeholdet er store favoritter forud for opgøret.

Vi følger kampen herunder:

15.27: SLUT!

Kampen slutter 1-1.

Arsenal spillede med en mand i undertal i store dele af anden halvleg, da Declan Rice blev udvist for tidsudstræk tre minutter inde i anden halvleg.

Kai Havertz bragte The Gunners foran i første halvleg, mens João Pedro udlignede til kampens slutstilling.

15.15: Saka tangerer Henry

Bukayo Saka lagde op til Arsenals 1-0-mål. Det var tredje gang i træk i denne Premier League-sæson, at han leverede et oplæg. Det er han den første til at gøre siden Thierry Henry i 2005/06-sæsonen, skriver statistiksiden Opta.

15.06: Arsenal tæt på nyt mål

Arsenal skaber flere farlige chancer trods det faktum, at The Gunners er en mand i undertal. Stadig 1-1.

14.48: 1-1!

Brighton udligner på et mål af João Pedro efter et fremragende oplæg fra Yankuba Minteh.

14.38: Declan Rice får rødt!

Declan Rice får vist sit andet gule kort i denne kamp. Derfor ryger han ud.

14.37: Kampen er genoptaget

Kampen er nu i gang igen.

14.22: Pause

Der er nu blæst til fløjte i opgøret, hvor Arsenal går til pause med en 1-0-føring.

14.08: 1-0 TIL ARSENAL!

Arsenal bringer sig foran med 1-0 efter en stor fejl i offsidefælden hos Brighton. Kai Havertz bliver noteret for scoringen.

14.03: Arsenal kan ikke bryde igennem

Indtil videre har Arsenal ikke haft held til at bryde igennem Brightons defensiv. Brighton er kommet gradvist bedre med i kampen.

13.48: Kampens største chancer har tilfaldet Arsenal

Arsenal er kommet frem til de bedste muligheder, men stillingen er fortsat 0-0 efter 17 minutter.

13.47: Milner udskiftet

James Milner må lade sig udskifte med en muskelskade.

13.31: Kampen er i gang

Kampens dommer, Chris Kavanagh, har blæst i sin fløjte, og bolden er givet op.