Av, av, av: Sender Cristiano Ronaldo grov stikpille til Manchester United?

Af Emil Plovgaard
05.04.2024 Kl. 09:57

Cristiano Ronaldo er atter kommet i fokus.

Det gjorde ondt, da Manchester United torsdag aften vendte et faretruende nederlag til, hvad der på et tidspunkt lignende en sejr.

Lige indtil de 100 minutter havde passeret.

Cole Palmer scorede to gange efter det trecifrede minutantal, og det sendte sejren til Chelsea, der kunne triumfere 4-3 på et Stamford Bridge, hvor nogle af hjemmeholdets tilhængere allerede var gået hjem.

Blot få minutter efter Palmers sejrsmål, kom der en opdatering fra Cristiano Ronaldo på det sociale medie X.

– Glade dage, skrev Cristiano Ronaldo med et grønt hjerte som emoji.

Det har fået mange tilhængere til at bide mærke i timingen af opslaget.

For var det en grov stikpille, Cristiano Ronaldo sendte i retning af sin tidligere arbejdsgiver og Erik ten Hag?

Det får offentligheden nok aldrig at vide. Men flere kommer frem til lige netop dén konklusion.

– Jeg elsker timingen, idol. Lad Erik ten Hag brænde, skriver en bruger blandt andet i kommentarsporet.

Den 39-årige portugiser blev hentet til Manchester United i 2021, og mens det indledningsvist gik godt, smuldrede det stille og roligt for ham, da Erik ten Hag ankom til klubben. De to kom ikke godt ud af det med hinanden, og flere gange blev portugiseren henvist til bænken.

Cristiano Ronaldo blev i slutningen af 2022 sparket ud af Manchester United efter et eksplosivt interview med den britiske TV-kendis Piers Morgan.

Siden har han slået sine folder hos Al-Nassr fra Saudi-Arabien, hvor han står noteret for 43 mål i 40 kampe.

Det var portugiserens andet ophold hos Manchester United, efter at han også var på kontrakt hos klubben fra 2003 til 2009 med noget mere succes til følge.

I det saudiske er han tæt på at slå en rekord – læs mere her.