Af Emil Plovgaard
24.09.2024 Kl. 22:37

1/16-finalerne i Carabao Cuppen blev tirsdag aften afviklet for Chelsea.

Hjemme på Stamford Bridge tog klubben imod Barrow fra League Two.

Det blev en regulær afklapsning af topholdet fra Englands fjerdebedste række, der blev klædt af med cifrene 5-0.

Allerede i første halvleg stod det klart, hvem der endte som sejrherre af kampen.

Christopher Nkunku nettede således i både det ottende og 15. minut, inden uheldige Paul Farman sendte bolden i eget net for Barrow.

Kampen var altså 28 minutter gammel, da Barrow kom bagud med 3-0.

Et meget dominerende Chelsea-mandskab slap aldrig føringen eller kontrollen af syne.

I begyndelsen af anden halvleg gjorde Pedro Neto det til 4-0 på et oplæg af den ukrainske kantspiller Mykhailo Mudryk.

Med et kvarter tilbage af kampen blev Nkunku noteret for sit hattrick, da han gjorde det til 5-0.

Også Manchester City var i aktion i Carabao Cuppen tirsdag aften. Klubben mødte Watford, som blev besejret med 2-1.