Chelsea kunne ikke udnytte overtal

Af Emil Plovgaard
06.10.2024 Kl. 17:02

Chelsea skulle forsøge at ride videre på en positiv bølge, da klubben søndag tog imod Nottingham Forest hjemme på Stamford Bridge. Der kom lidt malurt i bægeret, idet kampen endte 1-1. Mod slutningen af kampen blev James Ward-Prowse vist ud.

Forud for opgøret var Enzo Marescas mandskab placeret på en fjerdeplads i Premier League.

Nottingham Forest er også kommet godt ud til den nye sæson, hvor klubben i øjeblikket indtager niendepladsen i Premier League.

Derfor var det altså ikke nogen walkover for hjemmeholdet, og de to mandskaber måtte også gå målløst til pause.

Det var Nottingham Forest, der kunne bringe sig foran på Stamford Bridge.

Et frispark blev sendt ind over, og bagest lå Chris Wood, der sendte et hovedstød af sted. Hovedstødet blev imidlertid ikke afvist af Chelsea, og det kunne således få lov til at sejle i mål.

Kort efter modtog Chelseas Noni Madueke bolden i feltet, og han kunne resolut og tørt sende bolden ind bag keeper Matz Sels.

Maresca kunne ikke lade være med at grine. Han var nok en lettet mand i momentet. Op til havde Madueke været noget ineffektiv med sine afslutninger, men her ramte han altså jackpot. Han så heller ikke alt for heldig ud ved Forests føringsmål.

Omtrent 10 minutter før ordinær tid blev udeholdets James Ward-Prowse, så Chelsea var en mand i overtal i kampens slutfase.

Til trods for, at Chelsea spillede en mand i overtal i nærmest 25 minutter – på grund af 13 minutters tillægstid – lykkedes det ikke at slå kapital på udvisningen.

Dermed endte det hele 1-1 på Stamford Bridge.