CL LIVEBLOG: Vildt drama - FCK vinder mod United

Af Jeppe Augustsen
07.11.2023 Kl. 16:45
Velkommen til liveblog for Champions League, der dækker fjerde gruppespilsrunde.

Velkommen til denne liveblog, hvor vi dækker Premier League-klubberne i Champions League.

Startopstillinger, kampopdateringer, reaktioner, statistikker og meget mere om kampene kan du finde her.

Følgende Premier League-klubber skal i aktion denne tirsdag aften:

FC København vs Manchester United
Arsenal vs Sevilla

23.07: Kampen er fløjtet af

En helt vild kamp er fløjtet af. FCK vinder 4-3. Roony Bardghji blev matchvinder med sin scoring efter 87 minutter.

23.02: Overtiden er i gang

Vi er nu inde i det første af fem overtidsminutter.

22.58: 4-3 til FCK

Indskiftede Roony Bardhji bringer Parken i ekstase. Svenskeren scorer til 4-3.

22.54: 3-3 i Parken

36.099 tilskuere er mødt frem i Parken, og de kan se FCK udligne til 3-3, Lukas Lerager dukker op ved bagerste stolpe og scorer.

22.51: FCK bliver ikke farlige

FC København kan ikke skabe chancer. I stedet får Manchester United et hjørnespark. Det trækker op til engelsk sejr.

22.46: FCK presser på

FC København forsøger at etablere et pres, men United forsvarer sig godt.

22.40: United scorer

Bruno Fernandes scorer sikkert fra pletten og bringer Manchester United foran 3-2.

22.39: Straffespark til United

Dommeren peger på pletten. Lukas Lerager havde arm på bolden i feltet.

22.38: Straffespark?

VAR kigger på et muligt straffespark til Manchester United.

22.36: Højlund i græsset

Rasmus Højlund bider i græsset efter en hård duel med Denis Vavro. Frispark til den danske angriber.

22.34: FCK skifter ud

Mohamed Elyounoussi skiftes ud efter en stor kamp. Ind kommer det unge stortalent Roony Bardhji.

22.28: Arsenal foran 2-0

Bukayo Saka har bragt Arsenal foran 2-0 mod Sevilla.

22.27: Henstilling til Onana

United-målmanden trækker igen tiden og får nu en henstilling af dommeren. Næste gang koster det et gult kort.

22.23: Dalot forsøger sig

Diogo Dalot kommer med frem og sparker på mål, men Kamil Grabara redder. Kort efter header Viktor Claesson mod mål i den anden ende.

22.20: United er på bolden

Manchester United spiller bolden rundt. FCK-spillerne har ikke rørt den meget i de første fem minutter efter pausen.

22.16: Eriksen skiftet ud

Christian Eriksen er blevet skiftet ud i pausen. Sofyan Amrabat er kommet ind i stedet.

22.14: Spillerne tilbage på banen

Spillerne er tilbage på banen. FCK-spillerne kom først ind. 45 spændende minutter venter i Parken.

22.06: Amrabat varmer op

Sofyan Amrabat er den eneste spiller, der lige nu er på banen. Marokkaneren ser ud til at varme godt og grundigt op. Skal han ind fra starten af anden halvleg?

21.59: Pause i Parken

Der er pause i Parken, hvor vi har været vidner til en vild første halvleg. To scoringer af Rasmus Højlund, et rødt kort til Marcus Rashford og to FCK-mål. Stillingen er 2-2.

21.56: Maguire og Eriksen brokker sig

Harry Maguire og Christian Eriksen brokker sig højlydt til dommeren over det dømte straffespark, selvom der er blevet scoret.

21.55: FCK udligner

Diogo Goncalves udligner på straffespark. Han sender André Onana den forkerte vej og udligner til 2-2.

21.53: Straffe til FCK

FC København får straffespark, fordi bolden rammer Harry Maguire på armen.

21.53: Onana trækker tiden

André Onana er godt i gang med at trække tiden for tredje eller fjerde gang i første halvleg. Det kaster en massiv pibekoncert af sig.

21.47: Masser af tillægstid

Der er lagt 13 minutter til en meget dramatisk første halvleg.

21.46: FCK reducerer

Mål til FC København. Mohamed Elyounoussi passerer André Onana. Der er spænding i kampen igen.

21.45: FCK rammer overliggeren

FCK rammer overliggeren efter et frispark. Parken koger lige nu og FCK-spillerne lugter blod.

21.44: Marcus Rashford får rødt kort

Marcus Rashford får rødt kort efter VAR-gennemgang efter en grim tackling på Elias Jelert. Manchester United reduceret til ti mand.

21.42: VAR-tjek

Dommeren kigger nu på et potentielt rødt kort til Marcus Rashford.

21.40: Højlund tæt på igen

Rasmus Højlund er efter et nyt kontraangreb tæt på at score, men afslutningen bliver ikke så god som ønsket.

21.39: Arsenal foran

Arsenal er kommet foran hjemme mod Sevilla. Leandro Trossard har scoret for The Gunners.

21.37: Højlund imponerer

Rasmus Højlund er nu på fem Champions League-scoringer i fire kampe for Manchester United. Aktuelt er han delt topscorer i turneringen.

21.35: Bedre FCK-periode

FCK har nu haft et par fornuftige angreb, men det har ikke ført til en chance.

21.30: Højlund tæt på hattrick

Rasmus Højlund er tæt på at score igen, men denne gang sender Kamil Grabara bolden ud til et hjørnespark med sin redning.

21.28: Højlund scorer igen

Rasmus Højlund gør det til 2-0 for Manchester United med endnu en nem scoring. Det sker efter et kontraangreb, hvor Kamil Grabara ikke kan holde Alejandro Garnachos afslutning.

21.28: Kampen stoppet igen

Kampen var for en kort stund igen afbrudt på foranledning fra tilskuere, der kaldte efter lægehjælp, men det blev afblæst igen. Heldigvis.

21.25: Godt nyt om tilskueren

Stadionspeakeren oplyser nu, at tilskueren, der faldt om, er vågen og har det fint efter omstændighederne.

21.24: Svær start for FCK

FC København har intet fået sat sammen i de meget korte perioder, hvor de har været på bolden. Det ser nervøst ud.

21.20: Tilskueren bæres ud

Tilskueren bæres nu ud fra Parken – fortsat skærmet af hvide lagener. Kampen er nu sat i gang igen.

21.18: Kampen er midlertidigt afbrudt

Kampen er midlertidigt afbrudt, mens der ydes lægehjælp til en tilskuer. Alejandro Garnacho har netop været helt tæt på, men hvide lagner dækker for udsynet.

21.16: Udskiftning United

Manchester United skifter Jonny Evans ud med Raphael Varane. Samtidig er der stadig gang i lægehjælpen på sidelinjen.

21.15: Lægehjælp til en tilskuer

Det ser desværre ud til, at en tilskuer har fået et ildebefindende. Læger er strømmet til på den ene sidelinje. Parken er blevet stille.

21.13: Evans har problemer

Jonny Evans sætter sig ned. Nu får han behandling på banen. Mon Raphael Varane skal ind?

21.10: Baneløber

En person er løbet på banen med et Palæstina-flag. Vagterne har ikke travlt med at få ham ud af banen igen. Nu er han fanget og ført ud. Det koster en klækkelig bøde.

21.09: United spiller bolden rundt

Manchester United er allerede i fin kontrol og spiller bolden rundt i egne rækker – dog også uden at komme ogen vegne.

21.04: Rasmus Højlund bringer United foran

Rasmus Højlund giver Manchester United en drømmestart med en scoring fra en meters afstand efter oplæg af Scott McTominay.

21.02: Appeller for straffespark

FCK-spillerne vil have straffespark for hånd på bolden. Scott McTominay sparker den op på Harry Maguires arm, men ingenting vurderer dommeren.

21.00: Kampstart

Kampen er fløjtet i gang af dommeren fra Litauen, som skal styre løjerne.

20.57: Spillerne går på banen

Spillerne er nu gået på banen, og Champions League-hymnen spilles.

20.53: FCK-tifo driller United

FCK ruller nu en tifo ud, hvor Manchester United bliver drillet for nederlaget i 2006, mens Parken også bliver kaldet Your Theatre of Nightmares for United.

20.48: United-spillerne er færdige med opvarmningen

Nu forlader Manchester United-spillerne også banen efter endt opvarmningen. Alle pladser i Parken ser ud til at være besat.

20.47: Eriksen brager bolden i kassen

Christian Eriksen træner frispark uden for feltet. Danskeren hamrer bolden op i hjørnet uden for Tom Heatons rækkevidde. Han er klar til kamp.

20.45: FCK-spillerne går ud

FCK-spillerne har gennemført opvarmningen og går i omklædningsrummet. United-spillerne sparker mod mål, hvor Tom Heaton står lige nu.

20.43: Aftenens hidtil største bifald

Marcus Allbäck, som scorede mod Manchester United i 2006, får aftenens hidtil største bifald, da han bliver hyldet på sidelinjen.

20.41: FCK-helte fra 2006 hyldes

De FCK-spillere, der slog Manchester United i 2006, bliver nu hyldet i Parken til enorme klapsalver.

20.38: Rashford banker boldene ind

Marcus Rashford ligner ikke en mand, der har gang i en skuffende sæson. Under opvarmningen har han braget boldene i kassen, mens Rasmus Højlunds forsøg derimod har set noget mere forkølede ud.

20.33: Parken fyldes op

Der er udsolgt i Parken til aftenens opgør, og stadionet er så småt ved at blive fyldt op.

20.28: Dansk flag hos United-fansene

En af udeholdets tilhængere har medbragt et dansk flag. Både Christian Eriksen og Rasmus Højlund starter inde for Manchester United.

20.24: Stor pibekoncert

Manchester United-spillerne anført af Bruno Fernandes er nu også kommet på banen, og det var til en øredøvende pibekoncert.

20.22: FCK-spillerne går på banen

Til store klapsalver kommer FC København-spillerne ind i Parken. Der er også allerede fyldt rigtig godt op på lægterne.

20.20: United-målmændene varmer op

Manchester United-målmændene André Onana, Altay Bayindir og Tom Heaton er i gang med opvarmningen i Parken. Det samme er FC Københavns tre målmænd.

19.57: Startopstillingerne er kommet!

De to mandskaber har nu udgivet startopstillingerne til opgøret. Se dem her.

19.25: Manchester United sender brev til F.C. København

F.C. København viste sig frem fra sin bedste side, da de for godt to uger siden besøgte Old Trafford. I den forudgående weekend døde Sir Bobby Charlton, og det blev markeret. FCK-fansene havde flere initiativer med hjemmefra. Det bliver klubben nu hyldet for i et brev, Manchester United har sendt til F.C. København.

Læs hele historien her.

19.11: Politiet brugte hunde og peberspray mod FCK-fans

Inden kampen mellem F.C.København og Manchester United opstod der onsdag eftermiddag tumult på Rådhuspladsen. Københavns Politi forebyggede præventivt et sammenstød med politihunde og peberspray. Læs mere her.

17.54: Slut på Tingbjerg Ground

Det slutter 2-2 efter et United-pres i overtiden.

17.49: FCK udligner til 2-2!

2-2. Amin Chiakha udligner fra kort hold.

De fire minutters tillægstid er begyndt.

17.45: Tilskuertal annonceret – tiden arbejder imod FCK

1476 er dagens tilskuertal. Fire minutter tilbage af kampen.

17.41: FCK-indskifter forsøger sig – 2-2 på trapperne?

Kæmpe chance til indskiftede Oliver Højer, men FCK-spilleren header akkurat bolden forbi.

Og nu er Højer igen på spil. Denne gang med et langskud fra kanten af feltet lige i favnen på målmanden.

FCK presser på for en udligning.

17.34: Store FCK-chancer – men United fører stadig

Stor chance i to omgange til FC København, men United-keeper Elyh Harrison parerer begge gange. Stadig 2-1 til udeholdet.

17.26: United-dominans på midtbanen – store talenter udfolder sig

Dan Gore og Kobbie Mainoo, som begge har spillet på førsteholdet for Manchester United, dominerer midtbanen lige nu.

Man kan godt se, hvorfor de har spillet seniorfodbold for De Røde Djævle.

17.22: Opdatering fra Tingbjerg Ground

FCK udskifter målscorer Emil Højlund og kampens store oplevelse Queyrell Tchicamboud.

De første 20 minutter af anden halvleg har ikke budt på de store chancer.

17.03: Anden halvleg er sat i gang

PLBOLD.DK er til stede på Tingbjerg Ground, hvor gæsterne fra Manchester United fører 2-1 mod FCK. Kampens dommer har netop fløjtet anden halvleg i gang.

16.49: Pause

Manchester United fører 2-1 efter to tidlige scoringer. FCK fik reduceret og havde også flere andre gode forsøg, men de sidste 15 minutter af halvlegen blev relativt afventende.

16.36: FCK-legende er tilstede

Marcus Allbäck, som scorede det afgørende mål for FCK mod Manchester United i 2006, er netop mødt op på Tingbjerg Ground, hvor Manchester Uniteds sportsdirektør John Murtough også befinder sig.

16.24: FCK reducerer

Emil Højlund reducerer for FC København på straffespark. Queyrell Tchicamboudu fremtvang det efter en forrygende dribletur.

16.15: 2-0 til Manchester United

En stor forsvarsfejl giver Ethan Williams mulighed for at sende bolden fladt ind foran mål, hvor Ethan Wheatley sender den i netmaskerne.

16.12: 1-0 til Manchester United

Hjalte Bidstrup mistimer et angreb og så bliver Ethan Williams helt fri i venstre side. Han sparker bolden fladt forbi Andreas Dithmer.

16.00: Kampen går i gang

15.31: Opvarmingen er i gang

15.27: PLBOLD er på lægterne

Kampen bliver sparket i gang klokken 16.00, og vi følger kampen fra lægterne:

15.22: Der er også Youth League-opgør

Inden aftenens store kamp i Parken skal klubbernes U19-mandskaber også møde hinanden på dansk grund.

Nedenfor kan du se startopstillingerne:

FC Københavns startellever:

Andreas Dithmer, Hjalte Bidstrup, Cornelius Olsson, Aksel Halsgaard, Nicolai Blicher, Thomas Jørgensen,  Tristan Fynbo Birch,  Hunor Vajk Németh, Amin Chiakha, Emil Højlund,  Queyrell Tchicamboud

14.46: Forventede startopstillinger

Hvem skal starte inde for FC København og Manchester United.

Vi har givet vores bud på, hvem der starter inde i aftenens kamp her.

13.58: Solbakken tror på et godt FCK-resultat

Den tidligere FCK-træner, Ståle Solbakken, mener ikke, at FCK får bedre muligheder for at få et godt resultat mod Manchester United. Læs mere her.

13.47: En gave venter FCK-legender

FC København vil hylde legenderne, der vandt 1-0 over Manchester United tilbage i 2006, og der venter dem en lille gave:

13.30: Kan FC København gentage det store resultat?

I 2006 blev der skabt historie, da FC København vandt 1-0 over Manchester United i Parken. Her kan du gense højdepunkterne fra opgøret.

ONSDAG DEN 8. NOVEMBER

23.05: Manchester City har vundet 100 kampe i Europa

22.55: Haaland er i top 20

Erling Haaland er nu blandt de 20 mest scorende spillere i Champions League-historien. Se listen her.

22.50: SLUT

Manchester City vinder sikkert 3-0 og er videre fra gruppespillet efter 12 point i fire kampe.

22.29: Manchester City rammer 250 CL-mål

Manchester City har nu scoret 250 mål i Champions League-regi, og de har opnået det på færre kampe end noget andet hold i historien:

22.10: MÅL – MANCHESTER CITY SCORER

Og det blev 3-0. Erling Haaland brager bolden i mål til 3-0.

Han er nu i top 20 over spillere med flest mål i Champions League. Han deler 20. pladsen med Fernando Morientes, som også har nettet 39 gange i turneringen.

22.02: Anden halvleg er i gang

Pep Guardiola har foretaget en ændring. Nathan Ake erstatter John Stones.

21.45: MÅL- MANCHESTER CITY SCORER IGEN

Phil Foden tryller. Efter nogle vævre driblinger sender Phil Foden over i det lange hjørne. 2-0 til Manchester City efter 45 minutters spil.

21.25: MÅL – MANCHESTER CITY SCORER

Erling Haaland er på pletten. Matheus Nunes blev nedlagt i feltet, og det resulterede i et straffespark.

Det blev sikkert eksekveret af Erling Haaland, som nu er på 38 mål i Champions League, og det er altså i 34 kampe.

21.16: Dobbeltredning!

Manchester City havde frisparket lige uden for feltet, men Anthony Racioppi i Young Boys-målet redder. Returen tilfaldte Phil Foden, som Anthony Racioppi også piller.

21.07: Kæmpe chance til Lewis

Rico Lewis var meget tæt på at bringe Manchester City i front, men afslutningen blev reddet på stregen.

20.58: Sen ændring i Manchester Citys startellever

Manu Akanji går ud af startellever, og Kyle Walker tager pladsen, melder Manchester Evening News.

20.44: Det ser svært ud for Newcastle

Newcastle har fire point efter fire kampe og ligger på tredjepladsen.

Såfremt PSG vinder over AC Milan senere i aften, skal Newcastle formentlig have mindst have fire point for at gå videre.

Newcastle har PSG på udebane og AC Milan på hjemmebane i de sidste to kampe.

20.36: SLUT!

Det blev ikke den aften, som Newcastle havde håbet på. Kampen slutter 2-0 til Dortmund.

20.22: MÅL – DORTMUND SCORER

Efter en flot omstilling gør Julian Brandt det til 2-0. Det er sort ud for Newcastle nu. 78 minutter er spillet.

20.13: Kæmpe banner hos Dortmund-fans

– I er ligeglade med sporten. I tænker kun på penge, lyder det i et stort banner hos Dortmund-fansene, der prikker til Newcastles ejere.

19.58: Kæmpe chance til Newcastle

Det skulle have stået 1-1 nu. Joelinton kommer frem til en kæmpe hovedstødschance, men header forbi mål.

19.47: Her er Manchester Citys startellever mod Young Boys

19.32: PAUSE

Det er blevet til en enkelt scoring i første halvleg, og Dortmund fører dermed 1-0.

19.12: MÅL – DORTMUND SCORER

Tyskerne er i front. Efter lidt hæl og tå ender bolden hos Niclas Fullkrug, der bringer Dortmund på 1-0.

19.06: Dortmund sidder på det meste

20 minutter er spillet, og det er indtil videre Dortmund, der sidder på det meste af spillet. Men det bliver ikke til de store chancer.

18.45: Kampen er i gang!

18.44: Hall bliver den yngste Newcastle-spiller i startelleveren i en CL-kamp

18.35: 10 minutter til kampstart!

18.08: Gruppe F er meget tæt

Tre point vil være afgørende for Newcastle, fordi gruppen er meget tæt. Her er den nuværende stilling:

1. PSG – 6 point
2. Dortmund – 4 point
3. Newcastle – 4 point
4. AC Milan – 2 point

17.50: Newcastle er 10. favorit til at vinde CL

Newcastle har i øjeblikket 2,5 procents chance for at vinde Champions League, hvis man skal tro analyserne. Læs mere her.

17.37: Dortmunds startellever

17.35: Newcastles startellever

17.30: Newcastle skal først i aktion

Newcastle skal en tur til det tyske, hvor de møder Dortmund. Kampen fløjtes i gang 18.45.