De dræbte os i anden halvleg, siger Liverpool-emne

Af Mikkel Wittorff Hollmann
23.10.2024 Kl. 07:03

Dortmund fik ørerne i maskinen, da de tirsdag aften besøgte Real Madrid på Santiago Bernabeu i den spanske hovedstad.

Det startede ellers så godt for de gulblusede, der gik til pause med en føring på 2-0, men i anden halvleg satte Real Madrid trumf på, og så endte det hele med en knusende 5-2-sejr til hjemmeholdet.

Blandt andet på tre mål af Vinicius Junior.

Dortmunds Jamie Bynoe-Gittens, der efter sigende er på radaren i Liverpool, scorede udeholdets 2-0-mål i kampen, men han erkendte også efterfølgende, at Real Madrid ganske enkelt løb tyskerne over ende i anden halvleg.

– De satte helt klart mere pres på os, de spillede mere offensivt og mere farligt med bredt spil, og ja.. De dræbte os i anden halvleg i dag, sagde Jamie Bynoe-Gittens efter kampen i det interview, der blev bragt på Viaplay.

Jamie Bynoe-Gittens og Dortmund er trods tirsdagens nederlag fortsat fint med i årets Champions League. De hentede således to sejre i de første to kampe og har dermed seks point.