Efter City-triumf: Fire spillere får INGEN medalje

Af Emil Plovgaard
19.05.2024 Kl. 19:30

Fire spillere fra Manchester City får ikke en medalje.

På trods af, at de har repræsenteret klubben i løbet af denne sæson.

Søndag vandt Manchester City nemlig Premier League-titel nummer fire i træk, da det blev til en 3-1-sejr over West Ham.

Allerede efter to minutters spil så det godt ud for Pep Guardiolas mandskab, da Phil Foden bragte hjemmeholdet foran.

Den engelske landsholdsstjerne noterede sig for atter en scoring en halv snes minutter senere.

Den tidligere Nordsjælland-stjerne Mohammed Kudus scorede et mål, der meget vel kan kandidere til sæsonens mål.

Men det var et håb, der hurtigt bristede for The Hammers, for efter en times spil kunne Rodri sende City foran med 3-1.

Det betyder, at der nu skal udleveres 40 medaljer til Manchester City, som skulle fordeles mellem manager Pep Guardiola, spillerne og trænerstaben.

Reglen er, at hver eneste spiller, som har spillet som minimum fem Premier League-kampe i denne sæson får langet en medalje om halsen, skriver Sportbible.

I alt fire spillere har repræsenteret City i sæsonens løb, men de er ikke længere i klubben, og to af dem har forladt klubben permanent.

Det drejer sig blandt andre om Cole Palmer, der spillede én kamp for City i denne sæson, da han fik 10 minutter i 3-0-sejren mod Burnley på sæsonens første spilledag.

Det var en kamp, som Aymeric Laporte også fik minutter i, inden han senere på måneden skiftede til Al-Nassr fra Saudi-Arabien.

De andre to spillere, der heller ikke får medaljer, er West Ham-lejesvenden Kalvin Phillips og Sheffield United-lejesvenden James McAtee. De spillede henholdsvis fire og én kamp for The Cityzens i denne sæson.