MATCHDAY LIVEBLOG: Klassemål på Molineux

Af Jeppe Augustsen
28.10.2023 Kl. 10:34
Velkommen til weekendens liveblog, der dækker 10. spillerunde i Premier League.

Velkommen til denne liveblog, hvor vi dækker Premier League-kampene tæt.

Startopstillinger, kampopdateringer, reaktioner, statistikker og meget mere om kampene kan du finde her.

20.31: SLUT

Det ender 2-2 mellem Wolverhampton og Newcastle i en medrivende fodboldkamp. Newcastle er nummer seks i Premier League, mens Wolverhampton er på 12. pladsen. Fem point adskiller de to hold efter ti runder.

20.04: HWANG UDLIGNER

Hwang Hee-Chan udligner for Wolverhampton med en strålende scoring. Med en fortrinlig finte snyder han Dan Burn, inden han sparker bolden ind bag Nick Pope. 2-2, og det er ganske fortjent, at Wolverhampton er på omgangshøjde med Newcastle.

19.23: PAUSE

Newcastle fører 2-1 ved pausen på Molineux.

19.19: NEWCASTLE FORAN IGEN

Callum Wilson får efter et langt VAR-tjek lov til at sparke, og englænderen scorer og bringer Newcastle foran 2-1. José Sá har ellers hånden på forsøget.

19.15: STRAFFESPARK

Fabian Schär fremtvinger et straffespark til Newcastle.

19.06: UDLIGNING

Wolverhampton udligner til 1-1. Pedro Neto sender et hjørnespark ind i panden på Mario Lemina, som vinder sin duel med Kieran Trippier.

18.52: MÅL TIL NEWCASTLE

Callum Wilson bringer Newcastle foran efter en situation, hvor José Sá ikke så alt for godt ud i Wolves-målet og taber et indlæg for fødderne af Wilson, som i to omgange får bolden i nettet.

18.46: ØDEGAARD I PROBLEMER

Martin Ødegaard har haft et problem i de seneste uger, og derfor blev han sparet mod Sheffield United, fortæller Mikel Arteta.

18.30: KAMPEN ER I GANG

Wolverhampton og Newcastle er kommet i gang med dagens sidste Premier League-kamp.

18.16: KAMPSTART NÆRMER SIG PÅ MOLINEUX

Klokken 18.30 bliver der fløjtet op til kamp på Molineux, hvor Wolverhampton tager imod Newcastle, som i midtugen spillede Champions League og tabte mod Dortmund.

18.00: SLUTFLØJT

Der er fløjtet af både på Emirates Stadium og på Vitality Stadium. Arsenal vinder 5-0 mod Sheffield United, mens Bournemouth tager sæsonens første sejr mod Burnley. 2-1 endte den kamp med Philip Billing som matchvinder.

17.55: MÅL TIL ARSENAL

Takehiro Tomiyasu scorer sit første mål for Arsenal. Stillingen er nu 5-0 kort for tid.

17.47: 4-0 TIL ARSENAL

Fabio Vieira omsætter selv straffesparket og scorer sit første sæsonmål.

17.46: STRAFFESPARK TIL ARSENAL

Efter et VAR-tjek får Arsenal et straffespark, som Fabio Vieira fremtvinger.

17.35: DANSKER-DONG

Philip Billing bringer Bournemouth foran med et sublimt langskudsmål. 2-1 på Vitality Stadium mellem Bournemouth og Burnley.

17.31: NKETIAH OVERTAGER ANFØRERBINDET

Hattrickhelten overtager nu anførerbindet fra Bukayo Saka, som bliver skiftet ud, mens Reiss Nelson kommer på banen. Også Fabio Vieira kommer på banen i stedet for Emile Smith Rowe.

17.16: MÅL TIL ARSENAL

Eddie Nketiah har nu lavet hattrick. Englænderen brager et langskud ind bag Wes Foderingham til 3-0. Sublim scoring.

17.09: MÅL TIL ARSENAL

Arsenal bringer sig foran 2-0 på endnu en scoring af Eddie Nketiah. Et hjørnespark havner tæt inde under mål, hvor Wes Foderingham kommer rigtig skidt ud og serverer bolden for fødderne af Nketiah, som hamrer den ind. Nu ser det godt ud for The Gunners.

17.04: 2. HALVLEG ER I GANG

Arsenal går ud til anden halvleg med en 1-0-føring, men Mikel Artetas tropper kommer til at jagte endnu en scoring.

16.48: PAUSE

Arsenal går til pause med en 1-0-føring, mens det står 1-1 på Vitality Stadium mellem Bournemouth og Burnley

16.29: MÅL – ARSENAL I FRONT

Eddie Nketiah gør det til 1-0 efter et oplæg af Declan Rice.

16.24: MÅL – BOURNEMOUTH UDLIGNER

Antoine Semenyo bringer balance i regnskabet med sin scoring til 1-1 på Vitality Stadium.

16.12: MÅL – BURNLEY SCORER

Charlie Taylor gør det til 1-0 for Burnley ude mod Bournemouth!

16.01: To PL-kampe er fløjtet i gang

Kampene mellem Arsenal og Sheffield United samt Bournemouth og Burnley er blevet sparket i gang. Vi følger op på de største højdepunkter her.

15.57: Brentford skriver historie mod Chelsea

Brentford har skrevet historie i forbindelse med deres kampe mod Chelsea. Læs mere her.

15.50: Nørgaard: "Vi var dårligere i dag end mod Manchester United"

– Det er sjovt. Jeg synes, vi var dårligere i dag, end vi var mod Manchestre United. Vi gav for mange chancer i første halvleg. I anden halvleg var vi mere solide, siger Christian Nørgaard til Premier League.

15.45: Brentford gør det godt mod London-klubberne

Brentford har ikke tabt de seneste 13 kampe mod London-klubberne i Premier League:

15.43: xG har talt – Brentford skulle vinde

Brentford vandt 2-0 over Chelsea, og sejren var fortjent, hvis man skal tro statistikkerne.

Ifølge Opta havde Brentford en xG (Expected Goals) på 2,21, mens Chelseas lød på 1,58.

Chelsea havde 17 skud mod mål, mens Brentford havde syv mål mod mål.

15.32: To Brentford-spillere får 8 i vores karakterbog

SLUT. Det ender med en 2-0-sejr til The Bees. Se vores karakterbog af kampen her.

15.24: 2-0 til Brentford!

Bryan Mbeumo lukker og slukker med sin scoring til 2-0, efter Chelsea satsede alt på et hjørnespark.

15.00: Startopstillinger til dagens to 16.00-kampe

Arsenal vs Sheffield United

Bournemouth vs Burnley

14.47: MÅL – BRENFORD BRINGER SIG I FRONT

Ethan Pinnock dukker op på bagerste stolpe og header Brentford i front. Det var Bryan Mbeumo, der sendte bolden ind i panden på Brentford-midtstopperen.

14.40: Kæmpe chance til Brentford

Robert Sanchez redder i Chelsea-målet efter en kæmpe chance til Brentfords Vitaly Janelt.

14.33: Anden halvleg er sparket i gang

Simon Hooper har sat gang i anden halvleg. Hverken Mauricio Pochettino eller Thomas Frank har foretaget ændringer.

14.23: Mens er der pause

Søndag eftermiddag er der storkamp på Old Trafford, hvor Manchester United og Manchester City brager sammen.

Pep Guardiola har den absolut bedste statistik, når det kommer til sejre på Old Trafford. Læs mere her.

14.18: PAUSE – ingen mål i 1. halvleg

Første halvleg ender uden mål. Chelsea har haft de største chancer, men The Blues har ikke haft skarpheden foran mål.

14.10: Cole Palmer har skabt flest chancer indtil videre

13.58: Chelsea sidder mest på spillet

Det bølger frem og tilbage på Stamford Bridge, men det er værterne, der sidder mest på spillet og har de største chancer. Raheem Sterling har også haft en god mulighed, men skød langt over mål.

13.40: Chancer i begge ender – Chelsea rammer overliggeren

9 minutters spil: Efter en chance til Brentford endte Chelsea i en omstilling sendte Noni Madueke bolden på overliggeren.

13.30: Kampen er i gang på Stamford Bridge

Efter en hyldest til Sir Bobby Charlton har kampens dommer, Simon Hooper, fløjtet kampen i gang.

13.28: Thomas Frank overrasket over manglende Chelsea-spiller

– Jeg tror, det er en overraskelse for os alle, at Enzo Fernandez ikke engang er på bænken.

– Vi leverede en toppræstation mod Burnley. Når vi skal gæste disse store stadions, forventer vi et hold, som papiret er bedre end os, og så skal vi nok være lidt mere defensive, lyder det fra Thomas Frank forud for kampen.

13.21: Thiago Silva skriver historie med dagens kamp

13.17: Pochettino forud for Brentford-opgør

12.59: Pocchetino bekræfter småskader til Fernandez og Mudryk

– Enzo og Mudryk følte noget i gårsdagens træning. Nogle små muskelskader. Vi håbede, at de kunne være klar til truppen, men de er ikke helt klar. Det er ikke store problemer, men vi ville ikke tage nogen risiko, siger Pochettino.

12.45: Chelsea vs Brentford – de indbyrdes opgør

De to mandskaber har mødt hinanden fire gange i Premier League. Brentford har vundet to, Chelsea med en enkelt sejr og en remis.

Brentfords to sejre er kommet på Stamford Bridge, hvor de har vundet 4-1 og 2-0.

12.38: Enzo Fernandez er ude med skade

Hverken Mykhailo Mudryk eller Enzo Fernandez er med i dagens trup mod Brentford.

Ifølge Nathan Gissing er argentineren ude med en mindre skade. Daily Mail beretter, at det også er en mindre skade, der holder ukraineren ude.

12.34: Chelsea har 41,3 procents chance for at vinde

Ifølge statistikker fra The Analyst er Chelsea favoritter til at vinde over Brentford. Nedenfor kan du se de procentsmæssige chancer for kampens udfald:

Chelsea-sejr: 41,3 %
Uafgjort: 29,5 %
Brentford-sejr: 29,2 %

12.30: Startopstillingerne til Chelsea vs Brentford

12.00: Fire kampe er på programmet

Efter gårsdagens opgør mellem Crystal Palace og Tottenham, der endte 2-1 til Tottenham, er der denne lørdag fire kampe på programmet.