Liverpool-stjerne kritiseres for dum beslutning

Af Emil Plovgaard
28.09.2024 Kl. 22:22

Liverpool havde lørdag aften en fantastisk mulighed for at overhale både Arsenal og Manchester City i toppen af Premier League.

Efter en imponerende sejr mod Bournemouth i sidste weekend, skulle The Reds helt frem til tillægstiden af første halvleg, før dødvandet blev brudt.

Diogo Jota lagde et præcist indlæg ind i panden på Ibrahima Konaté, der kunne heade den i mål.

Wolves formåede at kæmpe sig tilbage med en udligning, men Mohamed Salah gjorde det til 2-1 fra straffesparkspletten.

Efter blot seks minutter fik Trent Alexander-Arnold gult kort for at sparke bolden væk og dermed forsinkede han, hvornår spillet kunne genoptages.

Det var en dum beslutning, mener Gary Neville, der kritiserede spilleren på åben skærm.

– Denne særlige regel er så kendt, at dommerne nu er nøje over den.

– Trent Alexander-Arnold sætter sig selv under et dumt pres her, lød det fra Neville, mens han kommenterede kampen på Sky Sports.

Også Arsenal har haft bøvl med den nye regel.

To separate gange har klubbens spillere måttet bøde. Først var det Declan Rice, der fik gult kort for at gøre det samme som Alexander-Arnold, og i en anden kamp fik Leandro Trossard ostemad for et lignende nummer.