Manchester United sætter rekord

Af Morten Bruun Jørgensen
17.09.2024 Kl. 22:51

Manchester United er sikkert videre i Carabao Cuppen efter en storsejr mod Barnsley.

Hjemme på Old Trafford havde De Røde Djævle ikke nogen problemer med at ekspedere klubben fra den tredjebedste række ud af turneringen.

Allerede efter 16 minutter kom Manchester United foran, da Marcus Rashford tog sagen i egen hånd og scorede et mål mål. Det kan du se i videoen øverst i artiklen.

Efter 35 minutter blev føringen udbygget, da Antony sikkert omsatte et straffespark, som han selv havde fremtvunget i en sjælden startplads.

Kort før pausen fik Alejandro Garnacho udbygget til 3-0 fra kort afstand. Dermed var De Røde Djævle allerede efter 45 minutter på sikker kurs videre til fjerde runde i turneringen.

I begyndelsen af anden halvleg var Garnacho igen på pletten for Manchester United, og argentineren fortsætter sin imponerende form denne sæson. Denne gang efter sublimt oplæg af Christian Eriksen.

Marcus Rashford fik kort efter scoret endnu engang, og igen spillede Garnacho en rolle, da argentineren stod bag assisten. Det var samtidig første gang, at klubben har scoret mindst fem mål i en kamp med Erik ten Hag som manager. Så blev den rekord da også sikret.

Christian Eriksen startede på banen, og mod slutningen af kampen fik danskeren nettet to gange for Manchester United. Dermed endte det med en sejr på 7-0.