Manchester United vinder mesterskabet

Af Morten Jørgensen
14.05.2024 Kl. 21:55

Manchester United har tirsdag aften vundet Premier League U18.

Det skete med en finalesejr på 2-1 mod Chelsea, der havde fordel af at spille på Stamford Bridge.

Ethan Wheatley, der har spillet i de seneste to førsteholdskampe for Manchester United, bragte gæsterne foran efter 21 minutters spil.

Lige nu er Thomas Frank i spil til kæmpejob – det kan du læse mere om her.

Den føring blev udlignet to minutter inde i anden halvleg, hvor Josh Acheampong scorede for Chelsea. Han fik tidligere på måneden sin førsteholdsdebut for The Blues.

Bare syv minutter senere bragte Manchester United sig igen foran, da Ethan Williams nettede for De Røde Djævle.

Den føring holdt kampen ud, og dermed kan Manchester United lade sig krone som Englands bedste U18-mandskab.

Manchester United havde vundet Premier League U18 North, mens Chelsea havde snuppet førstepladsen i Premier League U18 South.

Derfor skulle de to storhold mødes i en finale om titlen, som Manchester City har vundet i de foregående fire sæsoner.

Titlen er Manchester Uniteds første U18-mesterskab i det nuværende format, som der er blevet spillet efter siden 2012/13-sæsonen. I den tid har Chelsea vundet mesterskabet to gange.