Stryger til tops: Liverpool nummer 1 efter ny sejr

Af Emil Plovgaard
28.09.2024 Kl. 20:27

Arne Slot byttede 10 spillere i sin startopstilling i forhold til midtugens Carabao Cup-sejr på 5-1 mod West Ham.

Sidste lørdag gjorde Liverpool det af med Bournemouth, som blev sendt hjem med et 3-0-nederlag, så derfor var klubben på forhånd inde i en god gænge.

Det samme kunne ikke siges om Wolves, der gik ind til opgøret som nummer sjok.

En række af Liverpools offensive stjerner – Diogo Jota, Luis Diaz og Cody Gakpo – havde alle scoret to mål i ugen op til.

Darwin Núñez var dog ikke med, da han var ude med sygdom.

Liverpool sejrede med 2-1.

Ibrahima Konaté sendte Liverpool i front på Molineux, da Diogo Jota kom forbi norske Jørgen Strand Larsen. Med sin venstre fod sendte han bolden ind over til Konaté, der kunne heade bolden i mål og sende Liverpool i omklædningsrummet med en føring ved pause.

Rayan Ait-Nouri gjorde det til 1-1 for værterne, da Konaté og Alisson gik fejl af hinanden i opbygningsspillet. Konaté ønskede, at den brasilianske målmand gik bolden i møde. Det skete imidlertid aldrig, og så kunne Ait-Nouri prikke bolden i nettet til 1-1.

Kort efter udligningen begik Wolves et straffespark, som Mohamed Salah på sikker vis eksekverede.

Wolves formåede aldrig at komme ind i kampen for alvor igen, og mod slutningen af kampen – i det 84. minut – kom det frem, at Liverpool havde haft en boldbesiddelse på 82 procent de seneste fem minutter.

En statistik, der kunne illustrere, at alting var under kontrol for Arne Slots mandskab, der da også formåede at køre sejren sikkert i land.