Super-indskifter sikrer Arsenal sejren

Af Morten Bruun Jørgensen
24.08.2024 Kl. 20:32

Der er få spillere, som er bedre til at komme ind fra bænken og få afgørende indflydelse end Leandro Trossard.

Lørdag aften skulle belgieren blot bruge få minutter på banen til at blive matchvinder for Arsenal mod Aston Villa.

Bolden havnede lidt tilfældigt hos den belgiske midtbanespiller, som knastørt sendte en flad afslutning ind i det fjerneste målhjørne til 1-0.

Siden begyndelsen af sidste sæson har Trossard nu scoret fem mål i Premier League efter at være blevet skiftet ind fra bænken. Det er flest af alle i Premier League.

Han er også den Arsenal-spiller, som siden starten af sidste sæson har scoret flest ikke-straffesparksmål i Premier League. Nu er han oppe på 13 scoringer i den periode.

Aston Villa havde ellers flere store muligheder for at score i opgøret, men især Ollie Watkins var en stor synder for hjemmeholdet.

I stedet straffede Arsenal den manglende effektivitet. 13 minutter før tid scorede Thomas Partey på et langskud, hvor Emiliano Martinez ikke så godt ud.

Statistik fra kampen

• Ingen spiller vandt flere dueller, gennemførte flere driblinger eller vandt boldbesiddelse flere gange end Morgan Rogers i første halvleg.
  • William Saliba begik to frispark i de første 32 minutter af kampen. Det er det næsthøjeste antal frispark, som franskmanden nogensinde har begået i en Premier League-kamp.