Tidligere Irland-spillere sikrer engelsk sejr

Af Emil Plovgaard
07.09.2024 Kl. 20:00

England sikrede sig en vigtig sejr over Irland i en intens kamp på Aviva Stadium i Dublin i Nations League.

Efter nedrykningen til gruppe B var presset stort på det engelske landshold, og kampen markerede også Lee Carsleys debut som midlertidig landstræner, efter han overtog roret fra Gareth Southgate, der meldte sit stop tidligere på året.

Carsley, tidligere U21-landstræner, skulle lede England gennem en kritisk periode, og hans debutkamp mod Irland blev en test af holdets mentalitet og nye retning.

Det viste sig imidlertid, at Carsley havde formået at implementere de nye spilmønstre til UG med kryds og slange, og særligt i første halvleg flød spillet rigtig godt på den offensive del af banen

Mens første halvleg gav indikationer på en målrig kamp, blev der imidlertid ikke scoret nogen mål i anden halvleg, hvorfor England kunne trække sig sejrrigt ud af opgøret med en sejr på 2-0.

Dermed tager Lee Carsleys mandskab et vigtigt skridt i deres rejse mod oprykning fra deres Nations League-gruppe.

To af Englands målscorere, Declan Rice og Jack Grealish, havde en helt særlig forhistorie med lørdagens modstander, som de begge har repræsenteret tidligere.

Målene fra de to spillere hjalp England til en vigtig sejr i den første kamp for The Three Lions i Nations League gruppe B.

Forud for kampen var den provisoriske landstræner for England, Lee Carsley, også havnet i søgelyset, da han udtalte, at han ikke ville synge med på nationalsangen God Save the King.