Tottenham massakrerer West Ham med tre mål på otte minutter

Af Emil Plovgaard
19.10.2024 Kl. 15:24

Premier League vendte lørdag middag tilbage, da et Londonderby mellem Tottenham og West Ham skød runden i gang.

Inden kampen havde Spurs været i fornem form, men inden landskampspausen led man et nederlag til Brighton, efter at man ellers havde været foran med 2-0.

The Hammers havde ikke vundet i fem kampe i streg, inden man kørte Ipswich over med 4-1.

Lørdagens opgør endte med de samme cifre, dog i Tottenhams favør.

Det var gæsterne fra West Ham, der kom foran på et mål af Mohammed Kudus efter 19 minutters spil. Den tidligere FC Nordsjælland-stjerne blev spillet fri af Jarrod Bowen i feltet, og han trykkede resolut af.

En halv snes minutter før pausefløjt igangsatte Tottenham et kontraangreb, der skulle vise sig at blive dødbringende. Dejan Kulusevski blev spillet fri, og efter et par glimrende træk tørrede han West Ham-defensiven og afsluttede mod det lange hjørne.

På otte minutter i anden halvleg gik det helt galt for West Ham.

Først var det Yves Bissouma, der efter at Destiny Udogie ikke kunne finde rum til en afslutning, lå tilbagetrukket uden for feltet og løb frem mod bolden, som han trykkede fladt af sted mod mål. 2-1 til Tottenham efter 52 minutter.

Tre minutter senere skulle ondt blive til værre for gæsterne. Endnu en gang igangsatte Tottenham en tjep offensiv. Heung-min Son trykkede af mod mål, og på noget kluntet vis lykkedes det Jean-Clair Todibo at sende bolden i eget net.

Netop Son fik så også endelig sit mål, da han i det 60. minut udfordrede i Tottenhams venstre side. Sydkoreaneren var sikkerheden selv og fik bonus for sin ihærdighed.

I slutningen af kampen blev Kudus så udvist, da hans usportslige opførsel blev takseret med et direkte rødt kort. Først førte han foden hele vejen igennem i en forseelse mod Micky van de Ven, inden han så skubbede til hollænderen, der gik i græsset.