Uha, Raya: Se Arsenal-keeperen koste to mål

Af Morten Bruun Jørgensen
06.12.2023 Kl. 08:20

David Raya er Mikel Artetas ubestridte førstevalg mellem stængerne denne sæson, men det er ikke fordi, at spanieren er fejlfri.

Langt fra endda.

Han har stået bag flere tvivlsomme aktioner i målet, og tirsdag aften kom han helt skævt ud til et hjørnespark i begyndelsen af anden halvleg på udebane mod Luton, og det endte med at koste et mål.

Med sine 183 centimeter kunne Raya ikke nå op til en bold, som Elijah Adebayo uden de store problemer i stedet kunne heade ind til 2-2.

I videoen øverst i artiklen kan du se episoden.

Det var dog ikke den eneste fejl, som Raya præsterede i kampen. For omkring ti minutter senere var den gal igen.

Denne gang trykkede Ross Barkley af inde i feltet, og bolden strøg under Raya, som endnu engang ikke så særlig godt ud.

Kampen mod Luton var Rayas tiende ligakamp for Arsenal, og det er er lykkedes for spanieren at holde buret rent i fire kampe.

Tidligere på sæsonen har der også været skarp kritik rettet mod ham fra den tidligere Arsenal-målmand Jens Lehmann, som slet ikke kunne forstå, hvorfor The Gunners valgte at leje ham med en købsoption i Brentford.