Uha: Yderligere to United-spillere skadet

Af Emil Plovgaard
01.08.2024 Kl. 08:01

Hvis held eksisterer i fodboldverdenen, har Manchester United ikke megen gavn heraf.

Tidligere kunne vi berette om, at Rasmus Højlund er ude i en længere periode, ligesom nyindkøbet Leny Yoro er ude de kommende tre måneder.

Og nu er yderligere to spillere så blevet skadet i ly af nattens mulm og mørke.

De Røde Djævle vandt godt nok testkampen mod Real Betis med 3-2, men kampen, der blev spillet i San Diego, bød ikke på lutter glæde for Erik ten Hags mandskab.

Omtrent 20 minutter i anden halvleg måtte Marcus Rashford halte fra banen, mens det blot blev til 20 minutters spilletid for Antony, inden han også måtte lade sig udskifte.

United-duoen havde øjensynligt tydelige smerter, og det ventes, at klubbens hollandske manager, Erik ten Hag, kommer med en opdatering på de to spillere inden for den nærmeste fremtid.

Rashford kunne imidlertid ses juble sammen med de øvrige United-spillere, da Snapdragon Cup-finalen blev vundet. Der var dog ikke tegn af Antony, skriver Manchester World.

Rashford udlignede for United, inden man atter kom bagud til Real Betis i San Diego, inden Amad Diallo og Casemiro begge scorede, så klubben kunne gå til pause med en 3-1-føring.

Det var det spanske mandskab, der sad på store dele af kampen, og i anden halvleg blev der ændret på meget. Diego Llorente reducerede til 3-2 for Manuel Pellegrinis mandskab, men tættere kom andaluserne ikke på trofæet.

United skal møde Liverpool i weekenden, inden Manchester City venter i Community Shield-opgøret på Wembley næste weekend.