Ydmyger modstander: Se højdepunkterne fra Liverpools storsejr

Af Mikkel Wittorff Hollmann
26.09.2024 Kl. 10:06

West Ham kom foran 1-0, men var siden chanceløse, da de onsdag aften mødte Liverpool i Carabao Cup.

Arne Slots tropper kørte holdet fra London midt over i særligt anden halvleg, og det endte med en ydmygende 5-1-sejr.

Diogo Jota scorede først to mål, og sidenhen kom også Liverpools store offensive stjerne Mohamed Salah på tavlen.

I kampens afsluttende minutter kunne hollandske Cody Gakpo nette to gange for holdet fra Anfield, og så var storsejren en realitet.

Du kan se alle kampens mål i toppen af artiklen.

Der blev efter kampen trukket lod til fjerde runde i Carabao Cup, og her blev det klart, Liverpool skal møde en Premier League-konkurrent i den kommende runde.

Liverpools næste opgave er på lørdag, hvor holdet møder bundproppen Wolverhampton på udebane i Premier League.

West Ham skal også på udebanetur. De bliver dog i London, når holdet skal forsøge at rejse sig i mødet med Thomas Franks Brentford.